Kulkupeli
Kulkupeli_itsepalvelu_autopesu_banneri

Tervetuloa Kulkupelin itsepalveluautopesuun!

Kulkupelin autopesua käytät itsepalveluna helposti ja vaivattomasti lähes kaikkina vuodenaikoina kesällä ja talvella jopa pienellä pakkasella lämpimän vedenkierron pidellessä putkia auki.

Saapuessasi pesuun, toimi seuraavalla tavalla:

Aja vapaana olevaan pesupaikkaan.
Korkeille autoille, kuten matkailuautoille ja isoille pakettiautoille, on hieman tilavampi pesupaikka kovemmalla vedenpaineella katoksen vasemmassa reunassa.

Laita kolikko koneeseen.
Yhdellä eurolla peset 1,5 min ja 2 € kolikolla saat 3 min pesuaikaa.
Tulevaisuudessa myös pankkikortti & mobilepay maksaminen on mahdollista.

Valitse pesuohjelma automaatin painikkeista.
Kaikissa pesuvaiheissa voit käyttää painepesuria, vaahtosuutinta tai pesuharjaa oman valintasi mukaan. Voit vaihtaa pesuohjelmaa kesken pesun niin monta kertaa kuin haluat, pesuvalintapainikkeita käyttäen.

Mikäli haluat runsaasti vaahtoa, valitse painikkeista vaahtopesu, kierrä painepesurin varresta vaahtosuutin päälle ja ruiskuta vaahto ajoneuvon pintaan. Vaihtoehtoisesti voit levittää vaahdon myös pesukatoksessa olevalla varrellisella pesuharjalla.

Huuhtelu ja vaha
Lopuksi huuhtele ajoneuvosi painaen jälkihuuhtelupainiketta, jolloin autosi huuhdellaan puhtaalla vedellä. Voit viimeistellä pesun valitsemalla vahan, jolla saat auton pintaa suojaavan likaa hylkivän kalvon.

 

Muutamia vinkkejä

Rahaa kannattaa koneeseen syöttää pieniä määriä kerrallaan, yhden tai kahden euron kolikkoina. Näin säästät, koska maksat juuri sen verran mitä käytät. Pölyt huuhtelet ajoneuvon pinnasta jopa yhdellä eurolla, ja pienen harjoittelun jälkeen peset autosi pesuaineella jopa kahdella eurolla.

Imuri
Katoksen vasemmassa reunassa sijaitsee imuri, jolla siivoat autosi nopeasti ja tehokkaasti. Maksu tapahtuu vasemman pesupaikan maksulaitteeseen, jonne laitat kolikon ja painat imuripainiketta. Tämän jälkeen paina vielä imurin kyljessä olevaa turvakytkintä ja imurointi voi alkaa.

 

Ympäristö ja laatu

Kulkupelin autopesulan pesukemikaalit ovat kotimaisia joutsenmerkittyjä biohajoavia ympäristöystävällisiä tuotteita. Autopesulan jätevedet johdetaan öljynerotuskaivojen läpi. Niihin kertynyt sakka tyhjennetään säännöllisesti ja toimitetaan asianmukaisesti hävitettäväksi jätteenkäsittelylaitokseen.

Tulevaisuudessa tulemme hyödyntämään pesulassa aurinkovoimaa ja matalaenergia vesi-ilmalämpöpumppua suuremman energiatehokkuuden ja
ympäristöystävällisyyden saavuttamiseksi.

Kulkupelin autopesula tarkastetaan, siivotaan ja huolletaan päivittäin siten, että laitteet ja tilat ovat toimivat sekä puhtaat, valmiina jokaisen tarpeeseen. Pesukemikaalit vaihdetaan aina kulloisellekin vuodenajalle sopivaksi ja seossuhteita tarkkaillaan sekä säädetään aina olosuhteiden mukaan sopivaksi, optimaalisen pesutuloksen saavuttamiseksi.

 

Palaute

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja otamme mielellämme kehitysehdotuksia sekä palautetta vastaan kulkupeli.fi -sivuilla olevan asiakaspalvelulomakkeen kautta.