Soita: 040 0816119

Koskikatu 1, Salo

info@kulkupeli.fi
[edellinen sivu]

Kylpytynnyri

Hinnat nyt todella edulliset!!!

100€ viikonloppu pe-ma.

Arkipäivät 50€ /vrk

Arkitarjous Tiistai aamu – torstai ilta NYT100€!!!

Jotta paljun käyttö olisi kaikille mukavaa niin kannattaa palju pestä aina huolellisesti, meiltä saat mukaan tarvittavat välineet ja pesuaineen.

Juhlapyhät kuten Joulu / Juhannus tms. hinnoitellaan aina erikseen ja juhlapyhien varauksiin otetaan maksu myös varauksen yhteydessä.

 

Kylpytynnyrimme on helppokäyttöinen ja kevyt käsitellä, sekä kulkee näppärästi henkilöauton vetokoukussa moneen paikkaan. Kylpytynnyrin vetämiseen riittää normaali henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava B- luokan ajokortti.

Kylpytynnyrimme lämpenee puilla hyvissä olosuhteissa noin 3-4 tunnissa sopivaan käyttölämpötilaan, mikäli lämmityspuut ovat lämpöarvoltaan heikkolaatuisia ja sääolosuhteet sekä lämmitettävä vesi on hyvin kylmää voi lämmitys talvipakkasilla kestää jopa 6-8 tuntia. Varaathan reilusti aikaa lämmittämiseen sillä tämä työ kyllä lämpimällä kylvyllä sitten tekijäänsä kiittää. Saatuasi kylpytynnyrin itsellesi sopivaan käyttölämpötilaan, (38-40c astetta) pysyy kylpytynnyri lämpimänä hyvinkin pitkään aivan pienellä tulella. Huomioithan että kylpytynnyrissä on oltava aina riittävästi vettä ennen kuin lämmitys voidaan aloittaa, vajaata kylpytynnyriä lämmitettäessä on lämmityskamiinan rikkoutuminen väistämätön, samoin tuli ja hiillos on sammutettava tai poistettava huolellisesti ennen kylpytynnyrin tyhjentämistä vedestä.

Kylpytynnyri on oiva tapa juhlia ja viettää aikaa ystävien seurassa, taikka hiljaisesti rentoutuen.

Pesuohje:

 

Kaada pesuainetta ämpäriin lisää vettä ja harjaa paljun sisäosa huolellisesti jokapaipakasta niin että sisäosaan ei jää yhtään pesemätöntä kohtaa, tämän jälkeen huuhtele runsaalla vedellä.