Soita: 040 0816119

Koskikatu 1, Salo

info@kulkupeli.fi
[edellinen sivu]

Autotraileri

Useita eri malleja.

Monipuolisesta autotraileri valikoimastamme löytyy kuljetuskalustoa hyvinkin monenlaiseen eri kuljetustarpeeseen. Vakiovarusteena jokaisessa trailerissamme on vinssi ja ajosillat. Takatukijalat sekä kallistuva kippiominaisuus löytyy osasta perävaunujamme.

Kulkupelin autotraileri on siis oiva valinta monenlaisten kulkuvälineiden kuten, autojen, koneiden ja laitteiden sekä materiaalien kuljettamiseen.

Autotrailereiden lavan sisämitat alkavat 185cmx400cm päättyen 205cm-500cm ja osa trailereistamme on niin sanottua perävaunumallia, tasaisella vaneripohjalla sekä perävaunuille tyypillisillä sivu ja päätylaidoilla. Kantavuuksien vaihdellessa 1400 – 2750kg välillä.

Autotrailereiden sekä isojen perävaunujemme kokonaismassat vaihtelevat 2000-3500kg välillä jolloin E- luokan ajokortti on ehdottomana vaatimuksena, luovutamme tällaisen perävaunun vain kyseisen ajokortin haltijalle.

Autotraileri hinnat alkaen:

  • 40€ päivä (8 tuntia)
  • 50€ vrk (24 tuntia)
  • Salon alueella
  • Mikäli tarvitset traileria esim. viikonloppuna vain muutaman tunnin tai muutoin aukioloaikojemme ulkopuolella niin se kyllä onnistuu, käyt vain kuittaamassa trailerin avaimet liikkeemme aukioloaikojen puitteissa ja tämän jälkeen voit käyttää traileria sovittuna ajankohtana vaikka liikkeemme olisi suljettu.
  • Palautukset onnistuu 24/7

HUOM! Suuren vaurioriskin ja pakettiauton vaatimattoman vetokyvyn johdosta emme vuokraa pakettiautoa jarrullisten perävaunujen kuten asuntovaunun, hevos-, auto- ja venetrailereiden vetoon.

Valikoimastamme löytyvät kevyet perävaunut kulkevat koukullisissa autoissamme vaivattomasti, joita myös mielellämme vuokraamme.

Hintaryhmä sininen

Isot jarrulliset perävaunut ja autotrailerit
 
  • Alle 8 tuntia 40€
  • Vuorokausi 24 tuntia 50€
Hinnat Salon alueella, pidemmät matkat sopimuksen mukaan.
 

Perävaunun pistoke/pistorasia

Kaikissa perävaunuissamme on perinteinen toimivaksi todettu 7-napainen pistoke. Mikäli autossasi on harvinaisempi 13-napainen perävaunun pistorasia, tarvitaan väliin sovitinkappale.

Meiltä löydät 13/7 adaptereita sopivaan hintaan ja tarvittaessa opastamme adapterin käytössä.

Lisätietoa pistoketyypeistä

soita ja kysy lisää: 040 0816119