Soita: 040 0816119

Koskikatu 1, Salo

info@kulkupeli.fi
[edellinen sivu]

Kymppipaku

-

Käytetty vanhempi Kulkupeli pakettiauto on hyvä, helppo ja taloudellinen vaihtoehto monenlaisen tavaran ja muuttokuorman tms. kuljettamiseen ja siksi myös edullinen, tilava, käytännöllinen ja toimiva ratkaisu. Pakettiautomme ovat asiallisia ja luotettavia perusautoja joita on helppo käyttää, runsaan kokoisella kuormatilalla. Useimmissa kuormatiloissa on kuorman kiinnittämiseen tarkoitettuja sidontalenkkejä ja tarvittaessa voit ostaa kuormaliinoja valikoimastamme. Pakettiautomme kuljettamiseen riittää normaali henkilöauton kuljettamiseen oikeuttava B- luokan ajokortti. Useimmat pakettiautomme ovat varustettuja vetokoukulla ja perävaunun saa pakettiauton vuokraaja meiltä edullisesti mukaan. Valikoimassamme myös rajoitettu määrä muuttolaatikoita ja nokkakärryt joita voit tiedustella ajoneuvoa noutaessa. Polttoaineena pakettiautomme käyttävät dieseliä, kulutuksen ollessa 10 litraa / 100km luokkaa.

Kuormatilan mittoja:

  • Pituus lattiasta 235cm
  • Korkeus 130cm
  • Leveys lattiasta max. 55cm

Mittoja tulkitessasi ota huomioon kuormatilan muoto, pyöränkotelot, kaartuvat seinät ym.

Joustavat vuokravaihtoehdot, hinnat alkaen Salon alueella:

  • ensimmäinen tunti 20€
  • seuraavat tunnit 10€
  • pidemmät matkat - kysy tarjousta

Lisäksi diesel

HUOM! Suuren vaurioriskin ja pakettiauton vaatimattoman vetokyvyn johdosta emme vuokraa pakettiautoa jarrullisten perävaunujen kuten asuntovaunun, hevos-, auto- ja venetrailereiden vetoon.

Valikoimastamme löytyvät kevyet perävaunut kulkevat koukullisissa autoissamme vaivattomasti, joita myös mielellämme vuokraamme.

soita ja kysy lisää: 040 0816119